Чи можна отруїтися вареною гречкою?

Що можна, можливо є при отруєнні та проносі: сухарі, хлібці, галетне печиво рисову або гречану кашу, відварену на воді

Якщо кулінар все ж таки почав заважати гречку під час її приготування, то рівень пари в посуді, що стоїть на плиті, помітно знизиться. В результаті на приготування страви доведеться витратити значно більше часу. Можна, звичайно, просто відкласти ложку убік і не відволікати гречану кашу.

«Пацієнтам із синдромом подразненого кишечника, дисбактеріозом, надлишковим бактеріальним зростанням чи нестачею ферментів підшлункової залози не варто зловживати гречкою. Їхній організм, швидше за все, неадекватно сприйме цю крупу», — наводить слова експерта «Москва 24».