Навіщо дзвонить ВТБ із номера 1000?

Дзвінки з короткого номера 1000 не шахрайські — це новий офіційний номер телефону, що належить банку «ВТБ». Він використовується кол-центром для повідомлення клієнтів про персональні кредитні пропозиції, доступні для оформлення кредитних карток та актуальні промо-акції банку.

Номер 1000 – Офіційний телефон споживчого підрозділу «ВТБ 24» для прямих контактів з клієнтами. Остерігайтеся будь-яких дзвінків від імені «ВТБ» з інших телефонних номерів.

Короткий номер 1000 доступний для всіх операторів "великої четвірки" – МТС, "Білайн", "Мегафон" і Tele2. Користувачі віртуального мобільного оператора "ВТБ Мобайл" також можуть використовувати швидкий номер для комунікацій з контакт-центром та отримання повідомлень та дзвінків від банку.

Найбільш популярні серед подібних додатків – Визначник від Яндекса, Truecaller, Kaspersky Who Calls та GetContact. Щоб знайти номер, потрібно просто вбити його в рядок пошуку в програмі. А якщо номер абонента був прихований? Щоб розкрити прихований номер, можна замовити деталізацію дзвінків у свого оператора.