Як смачно підігріти вчорашнє пюре?

Найвдаліший спосіб розігріти раніше приготовлену картоплю «фрі» – у залізній сковороді на помірно сильному вогні, але без додавання олії. Розігрійте її 3-5 хвилин. Вона почне виділяти олію, в якій спочатку була приготовлена. Періодично перемішуйте чи підкидайте на сковороді.

Але все ж таки, потрібно запам'ятати одне головне правило: гарячі і навіть просто теплі продукти не рекомендується розміщувати в холодильникудоки вони не охолонуть до кімнатної температури.

Що ж робити, якщо картопляне пюре перетворилося на клейстер? Зробіть із нього запіканку: розподіліть пюре тонким шаром формою для випічки, зверху викладіть масло, сир і панірувальні сухарі, і запікайте в гарячій духовці до рум'яної скоринки.