Як смажити яєчню, щоб вона не прилипала до сковороди?

Відправляємо яйця, спочатку прибираємо сковородупотім зводимо вогонь до мінімуму і продовжуємо готувати смачну яєчню. Важливим є саме цей контраст між температурами. В підсумку яєчня "схопиться", але не прилипне до сковороді. Сіль і приправи додаються в самому кінці приготування або під час подачі на стіл.

Як швидко відмити сковороду Щоб швидко позбутися залишків яєчні, налийте в сковороду гарячу воду і додайте кілька столових ложок оцту. Після цього все, що прилипло, Повинне дуже легко відстати.

Смажити яєчню на повільному вогні потрібно 4-5 хвилин. Якщо температура вище, потрібно трохи менше часу. Страва буде готова, коли білок побіліє і схопиться. Не забувайте, що жовток повинен залишитися рідким.