Як зробити печінкові котлети м'якше

Як приготувати котлети з яловичої печінки?

Як приготувати

  1. Печінка перекрутіть на м'ясорубці. Потім перекрутіть цибулю, моркву.
  2. Вбийте яйце, додайте|добавляйте| сіль|соль| і перець.
  3. Всипте борошно.
  4. Все добре перемішайте.
  5. На сковороду налийте олію, викладіть котлети.
  6. Смажте їх на помірному вогні протягом 15 хвилин.
  7. Ось такі печінкові котлети вийшли!

Чому розвалюються котлети з печінки?

Котлети розпадаються через неправильного співвідношення інгредієнтів. У страві використовується як печінковий, але борошняний компонент. Другий додається з метою "скріпити" фарш.