Які смаки бувають у макаронів?

Макарон (Macaron, в ідеалі це слово не схиляється) – десерт французький. Невелике та легке печиво-безе з м'якою начинкою та сухуватою хрусткою скоринкою; воно круглої форми і складається із двох половинок, з'єднаних кремом.

Тут можна скуштувати:

  • м'ятні,
  • фісташкові,
  • сирні,
  • яблучні,
  • лавандові,
  • кокосові,
  • банан печиво.

Основним інгредієнтом цього десерту є мигдальне борошно. Мигдаль горіх не дешевий сам по собі, плюс, необхідно дотримати тонкощі технології перетворення його на борошно: очистити від шкірки, змолоти в пудру так, щоб не виділилося масло. Таким чином, сама сировина для макарунів є дорогим продуктом.